05.08.2021 — 15:45

На Хмельниччині готуються до Спартакіади державних службовців

Популяризація спорту та здорового способу життя – це один із важливих напрямків державної політики. А як можна краще виконати це завдання, як не продемонструвавши на власному прикладі? Спартакіада державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування – саме той спортивний захід, який дає можливість це зробити. Уже багато років поспіль таке спортивне дійство проводиться на Хмельниччині, і команда області неодноразово демонструвала високі результати на всеукраїнському турі Спартакіади.

От і цьогоріч, вже за три тижні, 21 серпня, заплановано провести чергову обласну Спартакіаду. Сьогодні заступник голови ОДА Володимир Юр’єв провів засідання організаційного комітету. Як зазначив посадовець, минулого року такий захід не вдалося провести через пандемію COVID-19, тому зараз дуже важливо забезпечити належну організацію заходу із дотриманням усіх карантинних норм.

Планується, що участь в Спартакіаді візьмуть близько півтора десятка команд, до яких увійдуть посадовці обласної та районних державних адміністрацій, обласної, сільських, селищних та міських рад і територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади. Учасники будуть змагатися у таких видах спорту: футзал, волейбол, настільний теніс, шахи та шашки. Змагання відбуватимуться на спортивних локаціях обласного центру.

У ході засідання члени оргкомітету обговорили найважливіші організаційні питання, зокрема, щодо заходів безпеки та підготовки місць проведення Спартакіади, визначилися з місцями проведення змагань з футзалу та волейболу, а також обговорили порядок формування мандатної комісії, яка буде розглядати заявки на участь в змаганнях та приймати рішення про допуск, а також в день змагань буде реєструвати команди-учасники та вирішуватиме спірні питання, що можуть виникати під час їх проведення.