17.08.2021 — 10:47

Хмельниччина встановить новий рекорд України

Народжені в незалежній Україні намалюють унікальну картину-рекорд як подарунок країні до ювілею Незалежності.

У Хмельницькому майже 900 українців, покоління від 1 року до 30 років, планують встановити рекорд України до Дня Незалежності, розмалювавши полотно фарбами розміром 2 на 5 метрів. Малюватимуть просто неба на головній площі Хмельницького.

Захід організовують в м. Хмельницькому за ініціативи громадської організації «Об’єднання Хмельниччина без сиріт» під патронатом голови Хмельницької ОДА Сергія Гамалія.

Починаючи з тих, хто народився у 1991 році, і до дітей, яким ледь виповнився 1 рік, по 30 осіб будуть розфарбовувати картину «Покоління незалежної України», яка символізує єдність поколінь України як незалежної держави! Кожен учасник отримає фарби та пензлики. Попередньо художник зобразить контури картини та пронумерує кожен елемент.

Представником Книги Рекордів України буде офіційно підтверджено та зареєстровано дану подію.
Це можливість заявити на всю Україну про важливість підтримки молодого покоління, адже це наше майбутнє. Ті, хто сьогодні є лише дітьми, через 30 років стануть видатними вченими, лікарями, впровадять нові технології, зроблять нові відкриття світового рівня в різних сферах життєдіяльності людини. Учасниками рекорду також будуть молоді українці, які вже прославили Україну в різних сферах.

Запрошуємо представників ЗМІ висвітлити цю подію, а за бажанням і особисто взяти участь у процесі створення «Книги рекордів України».

Початок встановлення рекорду: 24.08.2021 року о 9:00 – 14.00 м. Хмельницький, майдан Незалежності.