18.08.2021 — 09:18

Юніорки результативно поборолись за медалі у багатоденній гонці

11-15 серпня у Білій Церкві відбувся чемпіонат України у багатоденній гонці на шосе серед юніорів та юніорок. Троє з 87-и учасників представили Хмельницьку область. У перший день визначали найсильніших у індивідуальній гонці на час, решту днів змагались у групових гонках.

Наші Дарина Нагуляк та Анастасія Плоцідим на першому етапі показали 4-е та 8-е місця. На групових етапах дівчата показали свої кращі сторони. Дарина одного разу була п’ятою, двічі – фінішувала на третій позиції. Це дозволило їй посісти третє місце у особистому заліку багатоденної гонки. Анастасія, в свою чергу, перемогла на усіх трьох етапах у груповій гонці. Проте, цього виявилось замало, оскільки гонщиці фінішували щільно. Виграного часу вистачило лише на сьоме місце у підсумку чотирьох етапів.

У командному заліку багатоденної гонка, разом з двома колегами по збірній України, Дарина Нагуляк та Анастасія Плоцідим посіли перше місце. Ще одна представниця області Діана Ситник, посіла п’яте місце за сумою етапів у складі змішаної команди.

Вітаємо!