19.08.2021 — 08:57

Маунтенбайк приносить чергові нагороди

У Чернівцях 11-15 серпня пройшов чемпіонат України у багатоденній гонці з велоспорту маунтенбайк. Змагання зібрали 132 учасника, 8 з яких – представники Хмельницької області. Переможців визначали за сумою часу чотирьох етапів, на одному з яких розіграли ще й медалі чемпіонату України у індивідуальній гонці на час вгору.

У гарній формі підійшла до змагань Ірина Слободян (ХОШВСМ, “Колос”), серед жінок їй не було рівних, усі чотири етапи фінішувала з найкращим результатом. У підмуску Ірина завоювала перше місце особистого заліку багатоденки та чемпіонату у гонці вгору.

Серед юніорок поломки не дали максимально проявити себе Наталії Сафронюк, багатоденну гонку вона закінчила на п’ятому місці, Олександра Чорна – на четвертому. А от у гонці вгору Наталія Сафронюк (ХОШВСМ, “Колос”) завоювала золото, Олександра Чорна (ХОШВСМ, “Колос”) – срібло.

Марія Кушко (ХОДЮСШ, “Освіта”) серед молодших дівчат за сумою етапів стала четвертою, але вправно проїхала гонку вгору і завоювала срібну медаль чемпіонату України.

У командному залік багатоденної гонки маємо наступні місця:

1 місце серед жінок – Ірина Слободян, Вікторія Пархомюк (ХОШВСМ, “Колос”)

3 місце серед юніорок – Наталія Сафронюк, Олександра Чорна (ХОШВСМ, “Колос”)

2 місце серед молодших дівчат – Марія Кушко, Валерія Оксанюк (ХОДЮСШ, “Освіта”)

Вітаємо дівчат! Гарні результати!