27.08.2021 — 14:50

В.Юр’єв: Кам’янець-Подільський медичний фаховий коледж отримає допомогу на ліквідацію наслідків негоди

Нещодавно за дорученням голови облдержадміністрації Сергія Гамалія, заступник голови Володимир Юр’єв відвідав постраждалий від нещодавньої негоди Кам’янець-Подільський медичний фаховий коледж.

Нагадаємо, що 5 серпня 2021 року внаслідок сильної зливи та шквального вітру було пошкоджено  700 метрів квадратних покрівлі даху коледжу. Підтопило аудиторії та кабінети на першому, другому та третьому поверхах в наслідок чого у приміщеннях частково відшарувалася глиняна штукатурка та обвалилися гіпсокартонні конструкції і стеля, було пошкоджено меблі та оргтехніку.

 

Володимир Юр’єв особисто поспілкувався з керівником закладу, ознайомився із масштабами завданої шкоди та оцінив фінансові потреби для здійснення ремонтних робіт, які мають бути виконані, аби уникнути подальшого руйнування будівлі та забезпечити нормальні умови для навчального процесу в закладі.

За результатами цього виїзду голова облдержадміністрації Сергій Гамалій підписав відповідне розпорядження, яким здійснено перерозподіл бюджетних призначень та передбачено виділення для навчального закладу понад 740 тис. грн на ліквідацію наслідків стихії.

“Всі заклади освіти повинні вчасно розпочати навчальний рік та забезпечити гідні умови для здобуття освіти. Тому ми не стоятимемо осторонь проблемних питань, які виникають в наших навчальних закладах, тим більше у таких екстрених випадках. Ми віднайшли відповідні кошти і будемо тримати на контролі питання ремонту у коледжі,” – наголосив Володимир Юр’єв.