23.11.2016 — 16:54

В м. Полонному відбувся Благодійний аукціон «Ти тільки живи!»

З ініціативи місцевого відділення ВГО «Асоціація платників податків України» в Полонському районі, керівником якого є Ніна Боброва, в м. Полонному проведено Благодійний аукціон «Ти тільки живи!» з метою фінансової підтримки поранених бійців АТО.

Організатори з словами вдячності згадували тих митців і меценатів, які повірили їм і надали роботи для реалізації на аукціоні. Варто зазначити, що із 53 робіт, запропонованих для участі в аукціоні, було продано 19 лотів на суму 19750  грн.

Проявили активність та придбали роботи на Благодійному аукціоні: Франц Скримський, Олег Кулінський, Олег Цюпенко, Андрій Кушпіль, Олександр Мельник, Олексій Бобров, Валентина Калінка, Майя Гордійчук, Анатолій Бобров, Андрій Дехтярук, Володимир Гуменюк, Костянтин Безносюк, Михайло Андрушко.

%d1%84%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%bd%d0%bd%d0%b5-%d0%b0%d1%83%d0%ba%d1%86%d1%96%d0%be%d0%bd

Досягненню позитивного результату сприяла підтримка Полонського міського голови ОТГ Франца Скримського та Центру допомоги учасників АТО.

Рішення про надання допомоги заявникам і вже розподілу наявних коштів будуть приймати члени наглядової комісії до складу якої входить і представник від Полонського району Валентин Цимбалюк. При наявності єдиного реєстру отримувачів допомоги, об’єднання зусиль меценатів, професійної роботи членів наглядової комісії результат обов’язково буде позитивним.

За матеріалами керівника місцевого відділення ВГО «Асоціації платників податків України» в Полонському районі Н.А. Бобрової