12.01.2017 — 16:43

Добрі справи для мешканців Кам’янеччини

12 січня запам’ятається для мешканців відділення стаціонарного догляду для тимчасового проживання в с.м.т. Стара Ушиця приємною несподіванкою.  Сьогодні голова райдержадміністрації Василь Сукач, народний депутат України Володимир Мельниченко, т.в.о. першого заступника голови, керівник апарату райдержадміністрації Маріанна Великохатько, заступник голови районної ради Віктор Кривак завітали  до установи з солодкими подарунками та новеньким холодильником. Концертною програмою привітав присутніх колектив РЦКМ «Розмай».

Турбота про людей старшого покоління – справа всього суспільства. Тому керівництво району завжди спрямовує свою діяльність на поліпшення умов життя громадян, яким надають соціальні послуги, щоб вони постійно відчували увагу й турботу про себе. «Нехай ті невеликі подарунки, які ми сьогодні презентували,  засвідчать нашу повагу», – звертаючись до пенсіонерів сказав голова райдержадміністрації Василь Сукач.

Керівництво району завітало також у навчальний заклад в с. Подільське, де на них уже чекала начальник відділу освіти Олена Пронозюк, директор школи та вчителі. Олена Вікторівна розповіла, що Подільська  ЗОШ І-ІІІ ступенів була побудована та здана в експлуатацію в грудні 2006 року. На даний час в школі навчається 60 учнів, навально-виховний процес для яких забезпечує 18 педагогічних працівників та 7 технічних працівників.

В 2016 році за рахунок коштів районного бюджету проведено заміну 30 вікон на металопластикові на загальну суму 101,0 тис.грн., відремонтовано систему теплозабезпечення школи (вартість поточного ремонту – 35,0 тис.грн.).  В школі створені всі необхідні умови для навчання і виховання підростаючого покоління, а саме: електроопалення, велика спортивна зала, внутрішні санвузли та харчоблок.

В подальшому на базі Подільської ЗОШ І-ІІІ ступенів планується створити базовий навчальний заклад.

Колектив закладу висловив подяку гостям за небайдужість та допомогу у вирішення проблем школи та продемонстрував у ході огляду приміщення гарні умови для навчання дітей.

За матеріалами Кам’янець-Подільської райдержадміністрації