24.04.2017 — 10:23

У Хмельницькому визначать кращого вчителя-інформатики України

21 квітня на базі Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти і Хмельницького спеціалізованого ліцею-інтернату поглибленої підготовки в галузі науки розпочався ІІІ (заключний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017» у номінації «Інформатика».

Протягом тижня 25 учасників, а це – педагоги загальноосвітніх навчальних закладів з усіх областей нашої країни, проходитимуть тестування з фахової майстерності, демонструватимуть володіння інформаційними технологіями, проведуть майстер-класи, презентуватимуть власні навчальні проекти, здійснять експертизу підручників.

На урочистому відкритті з напутніми словами до учасників конкурсу звернулися директор департаменту освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації Олег Фасоля, головний спеціаліст відділу змісту освіти, мовної політики та освіти національних меншин департаменту загальної середньої та дошкільної освіти МОН України Богдан Кудренко, ректор Хмельницького ОІППО Віктор Берека, доцент Житомирського державного університету ім. І. Франка Сергій Жуковський, вчитель математики та інформатики Хмельницької гімназії №1 Оксана Ратушняк та інші.

Оцінюватиме роботу конкурсантів журі з числа науковців провідних вишів і кращих шкільних викладачів України.

Підсумки конкурсу будуть оголошені 28 квітня.