08.12.2018 — 11:32

Хмельницька поліція розшукує хуліганів, які пошкодили меморіал на честь героїв Небесної сотні та воїнів АТО

Сьогодні, в ніч з 7 на 8 грудня, на майдані Незалежності сталася подія, яка обурює до глибини душі кожного, хто вболіває за долю України та шанує пам’ять про Героїв, що віддали своє життя за мир, спокій і процвітання нашого народу: невідомі вандали пошкодили меморіальну дошку з фотографіями героїв Небесної сотні та загиблих воїнів АТО.

Повідомлення про акт вандалізму надійшло до поліції близько шостої години ранку від небайдужого перехожого. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Хмельницького відділу поліції.

Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), санкція якої передбачає  відповідальність у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Слідчі та криміналісти продовжують обстежувати місце події.

Прикро, що після подій на Майдані 2014 року, після чотирьох років боротьби з російською агресією, після того, як сотні наших бійців склали голову за те, щоб в країні запанував мир та спокій, у нашому суспільстві залишилося місце таким нелюдам. Тому закликаємо усіх, хто має якусь інформацію про цю подію, звернутися до найближчого відділку поліції чи  повідомити за номером 102 будь-які деталі, які допоможуть розшукати та затримати зловмисників.

Джерело