28.12.2018 — 15:00

На Теофіпольщині ще один юнак із числа дітей сиріт отримав власне житло

Напередодні святкування Нового року та Різдва Христового люди очікують дива та здійснення заповідних мрій. Сьогодні таке маленьке диво сталося для  мешканця Теофіпольщини Владислава Мельника: юнак з числа дітей-сиріт отримав ключі від власного житла.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам Турівська сільська рада придбала квартиру на території Теофіполя для Владислава. Сьогодні перший заступник голови районної державної адміністрації Петро Вільшинський вручив хлопцю ключі від придбаної квартири.

Вітаючи юнака, Петро Григорович зазначив, що завдяки єдності та чіткій позиції керівництва держави, області та району, з’явилась можливість зробити кращим життя тих дітей, які чи не найбільше потребують підтримки на старті свого дорослого життя. Посадовець побажав хлопцеві міцного здоров’я, щастя, достатку, благополуччя та сімейного затишку у новій оселі.

Сьогоднішня подія є прикладом успішної реалізації соціально значущих проектів, метою яких  – повернення віри людей у державу та власні сили. Завдяки таким проектам ми ще раз пересвідчуємося: спільними зусиллями можна подарувати віру в чудо, радість та щастя тим, хто цього справді потребує.

За інформацією Теофіпольської райдержадміністрації