25.01.2019 — 12:53

Спортивні здобутки збірної команди області

Успішно розпочала рік збірна команда Хмельницької області з кульової стрільби: 8 золотих, 3 срібні на 5 бронзових медалей здобуто на чемпіонаті України серед дорослих учнями обласної ДЮСШ та ДЮСШ «Колос».

4 золоті медалі на рахунку Ігоря Кізими, по 2 золоті – Дениса Баблюка і Давида Красоти, срібні та бронзові – Маргарити Тарканій, КрістіниГілевич та Анастасії Савельєвої. Крім двох золотих медалей Денис Баблюк завоював також дві бронзові нагороди.

Змагання були останнім етапом відбору на чемпіонат Європи, який відбудеться в березні у м.Осієк, Хорватія. П’ятеро хмельничан буде представляти Україну на цих змаганнях, а загалом до складу національної збірної включено семеро наших земляків. Так, за дорослих виступатиме майстер спорту міжнародного класу, багаторазовий чемпіон Європи та світу серед юніорів попередніх років Ігор Кізима, дорослих та юніорів – майстер спорту міжнародного класу, триразовий чемпіон Європи серед юніорів минулого року Денис Баблюк. Команда юніорок повністю буде представлена хмельничанками – майстрами спорту Крістіною Гілевич і Маргаритою Тарканій та кандидатом у майстри спорту Софією Бондар.