28.07.2016 — 17:54

О. Корнійчук в рамках робочого візиту відвідав Славутський комбінат “Будфарфор”

27 липня делегація у складі голови обласної державної адміністрації Олександра Корнійчука, т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олега Гуменного, голови Славутської райдержадміністрації Богдана Маршука, Славутського міського голови Василя Сидора та директора Подільського експертно-технічного центру Держпраці Анатолія Буряковського  відвідала Славутський комбінат “Будфарфор”. Представників влади зустрів генеральний директор ПАТ Славутський комбінат «Будфарфор» ВладиславПьотровскі.

IMG_1782

Губернатор особисто ознайомився з роботою “старого” цеху та відвідав нові цехи, які виробляють продукцію на експорт. Під час перебування на комбінаті обговорено обсяги виробництва, можливі подальші шляхи розвитку та нарощування потужностей комбінату за сприяння обласної та місцевої влади.

“Обласна влада готова максимально йти на зустріч підприємствам з іноземними інвестиціями з метою розвитку економіки області, інфраструктури та збільшенню робочих місць нашого краю”, – зазначив Олександр Корнійчук під час зустрічі.

IMG_1774

Наразі Славутський комбінат “Будфарфор” – це потужне підприємство з повним циклом виробництва фарфорової санітарної кераміки, один з найбільших виробників кераміки для ванних кімнат у країнах Східної Європи та СНД.

IMG_1764IMG_1777