31.08.2021 — 09:10

Державна установа «Офіс з розвитку підприєсництва та експорту у співпраці з Інститутом Маркетингу Естонії з 25 серпня по 19 вересня 2021 року проводять набір на освітню програму Train the Trainers 2.0.

Державна установа «Офіс з розвитку підприєсництва та експорту у співпраці з Інститутом Маркетингу Естонії з 25 серпня по 19 вересня 2021 року проводять набір на освітню програму Train the Trainers 2.0.
Train the Trainers 2.0 – це інтенсивна навчальна програма, що стане Вашим першим кроком до створення власної консалтингової компанії чи старту індивідуальної консалтингової діяльності в сфері експорту. Рівень тренерів, отриманих знань та інтенсивність навчання дають змогу прирівнювати програму до рівня “Masters” degree в кращих європейських університетах.

Програма розроблена Інститутом Маркетингу Естонії у співпраці з ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту». Програма фінансується Державним департаментом США (Development Cooperation Partnership Program, Round Eight), а також Міністерством закордонних справ Естонії (Проект з питань розвитку співробітництва та гуманітарної допомоги).

Програма розрахована в першу чергу на осіб, які зацікавлені розпочати чи розвинути свою професійну консультаційну діяльність. До навчання запрошуються приватні консультанти, представники державних установ, регіональних адміністрацій, міських рад, агенцій розвитку, та особи, які працюють у сфері експорту і міжнародної торгівлі, та мають на меті допомагати українським підприємцям опановувати закордонні ринки та посилювати експортну спроможність.

Це інтенсивна освітня програма, що дозволяє отримати необхідний обсяг знань та досвіду для здійснення консалтингової діяльності в сфері експорту, підкріплена практичними завданнями, що виконуватимуться на базі реальних підприємств. По завершенню курсу учасники матимуть покроковий план дій для започаткування та розвитку власної консалтингової діяльності чи експортно-консалтингової компанії. Зможуть компетентно, якісно та професійно надавати консультації підприємствам, що бажають розпочати або інтенсифікувати свою експортну діяльність.

Базові критерії участі у Програмі

До участі подаються сформовані команди складом із 6 осіб. Учасники команд повинні відповідати наступним критеріям:

1. Аплікант має бути громадянином України;

2. Аплікант повинен мати освіту, як мінімум рівня “Бакалавр”;

3. Аплікант повинен мати достатній рівень володіння англійською мовою для вільного розуміння матеріалів курсу та спілкування з тренерами;

4. Наявність досвіду від 2 років в сфері експорту, підприємницької діяльності чи консалтингу буде перевагою при відборі.

Команди формуються за географічним принципом, відповідно всі учасники команди, мають представляти один регіон України.

Також в останню чергу будуть розглядатися особи, які направили заявку без команди. У разі, якщо їх буде відібрано до участі, вони будуть додані до існуючих команд.

Детальніша інформація за посиланням: https://export.gov.ua/education/177-train_the_trainers_20