31.08.2021 — 15:49

У Хмельницькому університеті управління та права імені Леоніда Юзькова відбулася посвята у студенти

Сьогодні до дружної студентської сім’ї Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова приєдналося нове покоління студентів. Привітати молодь із таким важливим кроком зібралися керівники області та міста, професорсько-викладацький склад університету, студенти та їх батьки.

Вітаючи вчорашніх абітурієнтів, голова облдержадміністрації Сергій Гамалій побажав їм результативного навчання та активного студентського життя.

“Для мене надзвичайно приємно вітати першокурсників саме в цьому університеті, адже тут навчався і я. Варто сказати, що мої найприємніші спогади пов’язані саме зі студентським життям, впевнений, що такі спогади будуть і у вас, а посмішки, що зараз сяють на вашому обличчі, залишаться і після першої сесії, – сказав Сергій Гамалій. – Цей рік для нас є надзвичайно особливим. Нещодавно ми відсвяткували 30-річчя відновлення Незалежності України. Хоча для держави це і не багато років, проте для суспільства цього часу було достатньо, аби виховати наше молоде покоління українців, котрі будуть відстоювати українську державність. Тому хочу побажати вам витримки, наснаги досягати своїх мрій та стати гордістю нашого краю та України.”

За традицією, під час урочистостей студенти отримали студентські квитки та нагрудні знаки Хмельницького університету управління та права, після чого відбулася символічна посвята в студенти: першокурсникам продемонстрували Книгу знань, до якої золотими літерами вписані імена випускників, що отримали дипломи з відзнакою, захистили кандидатські та докторські дисертації та якими пишається університет.