02.09.2016 — 17:05

Вічна пам’ять Герою!

Сьогодні відбувся похорон загиблого в зоні АТО сержанта ЗСУ  Романа Власюка.

Провести Героя в останню путь зібралося близько тисячі людей: друзі, знайомі, представники влади міста та району, просто небайдужі громадяни.Роман Власюк був призваний до лав Збройних Сил України 23 квітня 2014 р. Славутським об’єднаним військовим комісаріатом і підписав контракт на продовження військової служби за контрактом.

Військову службу проходив в с. Цвітоха, пізніше був переведений в в/ч В2829. Присвоєно військове звання сержант, займав посаду командира відділення-командира машини розвідувального взводу спостереження та технічних засобів.

Загинув 31 серпня 2016 року від вогнепального кульового поранення грудної клітини під час бойового зіткнення з російською диверсійною розвідувальною групою у Богданівці Донецької області.

Після панахиди за місцем проживання Героя (м. Славута),  відспівування у Храмі Покрови Пресвятої Богородиці та громадського прощання з Романом Власюком у міському Палаці культури багаточисельна похоронна процесія з оркестром вирушила в с. Цвітоха, де відбулося поховання Героя на місцевому кладовищі.

P1000531

Разом з родиною героя,  його друзями й знайомими сумують всі подоляни, всі кому не байдужа доля нашої країни, майбутнє дітей і онуків.  Пам’ять про Романа Власюка, який поклав життя за  мирне небо над нашою головою завжди буде жити в наших серцях.

Вічна пам’ять і Царство Небесне Герою!