06.09.2021 — 09:11

10 вересня 2021 року відбудеться міжнародна конференція “UkraineInvest Talks: Vinnytsia”, спрямована на популяризацію інвестиційного потенціалу в регіонах України.

10 вересня 2021 року відбудеться міжнародна конференція “UkraineInvest Talks: Vinnytsia”, спрямована на популяризацію інвестиційного потенціалу в регіонах України.

Захід стане інтерактивною платформою для інформування міжнародної та української інвестиційної спільноти щодо прогресу реформ і розвитку інвестиційного клімату Центральної України. Значну увагу буде приділено можливостям для інвесторів в рамках Закону про підтримку інвестиційних проектів зі значними інвестиціями.

Програма конференції складається з інтерактивних дискусійних панелей за участі близько 25 спікерів, серед яких: народні депутати, профільні міністри, представники бізнес-спільноти, міжнародних фінансових організацій та експертного середовища.

Серед ключових тем заходу:

Інвестиційна політика та розвиток регіонів;

Інвестиційні стимули для проектів зі значними інвестиціями;

Досвід інвесторів, які працюють в регіоні;

Розвиток мережі індустріальних парків

Детальніше за посиланням. Захід організовано урядовим Офісом із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest спільно з Вінницькою обласною державною адміністрацією. Детальніше за посиланням: https://event.ukraineinvest.com/vinnytsia

Конференцію буде проведено в онлайн форматі двома мовами: українською та англійською. Під час трансляції  буде забезпечено синхронний переклад.

Реєстрація для участі за посиланням: https://bit.ly/2W7Q3Hx

З питань медіа партнерства та співпраці звертайтеся за електронною адресою: [email protected]