06.09.2021 — 12:51

Відбудеться Національний Благодійний Всеукраїнський Інтелектуальний онлайн-форум під назвою «Intellectual Online Ironman» — «Управлінські рішення в сучасних умовах».

Відбудеться Національний Благодійний Всеукраїнський Інтелектуальний онлайн-форум під назвою «Intellectual Online Ironman» — «Управлінські рішення в сучасних умовах». Організаторами виступають Всеукраїнська асоціація керівників бізнесу та Rotary Club Lviv Innovational.

Стартує подія з 2 листопада 2021 року та триватиме до 16 лютого 2022 року. Онлайн-трансляції в зазначені терміни відбуватимуться щодня з 19.00 до 21.00. Цей глобальний благодійний проєкт покликаний на якісну взаємодію між підприємцями та слухачами форуму. Адже, кризові часи в бізнесі створені для того, аби зуміти вчасно зупинитися та спрямувати власний вектор в той бік, який допоможе не лише врятувати бізнес, а й покращити його. Спікери в онлайн-зустрічах, які триватимуть 100 днів дискутуватимуть про такі важливі теми:

– сучасні стратегії розвитку;

– процесне та проектне управління;

– операційне управління організацією;

– фінансові та стратегічні рішення;

– стратегічний та операційний маркетинг;

– корпоративна культура;

– партнерство у бізнесі;

– організація систем продажів;

– піар та медійний супровід;

– юридичні рішення;

– побудова сучасних бізнес-систем;

– управління та розвиток персоналу.

Онлайн-форум дасть можливість спілкування, обміну досвідом та важливої інформації. Експерти розкриватимуть власні секрети ведення бізнесу в кризові часи та навчатимуть цьому слухачів.

Поряд з професійною метою форуму організатори не забувають й про благодійність. Усі кошти від продажу квитків на участь у форумі буде спрямовано на підтримку молоді з інвалідністю, а саме створення віддалених робочих місць з подальшим навчанням та працевлаштуванням. Метою цієї благодійної акції є зміна ставлення українських керівників до культури працевлаштування людей з інвалідністю.

Дізнатися більше можна за посиланням:
https://uabl.org/vseukrainskyi-blahodiinyi-onlain-forum/

Зареєструватися можна за посиланням:
https://www.rotary-innovational.com/