08.09.2021 — 15:48

Запрошуємо на навчання новій освітній програмі для представників сфери послуг – Service Export Ukraine!

Абсолютна нова освітня програма для представників сфери послуг – Service Export Ukraine!

Під час навчання ви отримаєте комплексне розуміння того, що таке експорт послуг, чим він відрізняється від експорту фізичних товарів, та яким чином підприємству сфери послуг розпочати або прискорити свою експортну діяльність на глобальному ринку.

Для кого Програма?

Підприємців, менеджерів та керівників компаній, що є представниками сфери послуг та вже здійснюють чи хочуть розпочати експортну діяльність. До сфери послуг належить: фінансова і банківська діяльність, інжиніринг, мистецтво, дизайн, видавничі послуги, логістика, інформаційна галузь, реклама та PR, освіта, індустрія розваг тощо.

Що передбачено?

● 2 формати навчання: самостійний та з менторською підтримкою;

● 8 навчальних модулів;

● онлайн сесії з міжнародними експертами-менторами Програми;

● дистанційне навчання в закритому віртуальному тренінговому центрі;

● сертифікат міжнародного зразка;

● нетворкінг та секторальна кооперація для побудови довготривалих ефективних відносин, розвитку бізнесу, пошуку нових клієнтів та створення партнерств для експорту в сфері послуг;

● можливість додатково отримати ряд онлайн сесій з ІТ-менторами, які підтримають вас в процесі діджиталізації бізнесу (у форматі навчання з менторським супроводом).

Про особливості форматів навчання, перваги та можливості Програми читайте детальніше тут:

 https://export.gov.ua/education/178-service_export_ukraine

Направляйте Ваші заявки: https://forms.gle/uGNsZAU1UCQXgH8o6

Реєстрація триватиме до 22 вересня 2021 року (23:59)!

Програма Service Export Ukraine розроблена Інститутом маркетингу (Естонія) у співпраці з ДУ Офіс з розвитку підприємництва та експорту. Програма фінансується Міністерством закордонних справ Естонії (Проект з питань розвитку співробітництва та гуманітарної допомоги)