09.09.2021 — 14:36

Розвиток спорту – один з пріоритетних напрямків держави та обласної адміністрації, – Сергій Гамалій

Щороку у вересні відзначається День фізичної культури і спорту – свято сили, краси, гармонії. Сьогодні саме такий день, коли спортивна родина області зібралася з нагоди свята.

Цього дня слова вітання лунали на адресу людей, які стоять біля витоків розвитку фізичної культури і спорту області, сприяють гармонійному розвитку молоді, спортсменів, тренерів, фахівців та шанувальників спортивної галузі.

Вітаючи учасників урочистого зібрання, голова адміністрації Сергій Гамалій наголосив, що Хмельниччина пишається своїми земляками спортсменами, які прославляють область та Україну.
Голова адміністрації зазначив, що сьогодні завдяки значній державній підтримці зміцнюється спортивна інфраструктура Хмельниччини. Так, в рамках Національної програми Президента України «Велике будівництво” цьогоріч побудовані та введені в експлуатацію 2 стадіони в селищах Чемерівці та Наркевичі. Продовжується реконструкція стадіону в місті Кам’янець-Подільський, спортивний центр з басейнами у місті Красилів. Незабаром обласний центр отримає новий Палац спорту, який буде одним з найкращих в Україні, реалізація цього проєкту також була б неможлива без значної фінансової підтримки держави. Усі ці проєкти свідчать про те, що розвиток спорту – один з пріоритетних напрямків держави та обласної адміністрації.

“Ми всі дружно вболівали за учасників Олімпійських ігор в Токіо, пишаємось досягненнями спортсменів області на чемпіонатах Європи і світу. Дякую вам, що примножуєте спортивні традиції нашого краю. Вітаю усіх зі святом, бажаю гарного фізичного здоров’я і краси, миру, щастя, наполегливості, спортивних та життєвих перемог. Нехай успіх завжди вас супроводжує,” – сказав очільник області.

Зі словами вітання до присутніх звернувся і заступник голови ОДА Володимир Юр’єв. Посадовець побажав спортсменам та їх тренерам досягати найвищих спортивних здобутків та визнання, а також від імені голови адміністрації вручив відзнаки ОДА та цінні подарунки.

Також спортсмени отримали відзнаки Департаменту освіти, науки, молоді і спорту ОДА.