10.09.2021 — 16:14

С.Тюрін: Інвестиції – рушійна сила розвитку будь-якого регіону

Сьогодні за дорученням голови ОДА Сергія Гамалія перший заступник голови Сергій Тюрін взяв участь у конференції UkraineInvest Talks: Vinnytsia. Це своєрідна платформа для інформування міжнародної та української інвестиційної спільноти щодо прогресу реформ і розвитку інвестиційного клімату.

Під час конференції до уваги учасників було представлено репрезентативні інформації про Вінницьку, Хмельницьку, Житомирську та Кіровоградську області.

Розповідаючи про Хмельниччину Сергій Тюрін підкреслив, що область є одним з інвестиційно привабливих регіонів України з потужним підприємницьким середовищем, унікальними природно-рекреаційними ресурсами, культурними та історичними місцями.

Також учасники конференції обговорили чимало важливих питань, серед яких шляхи посилення співпраці з органами влади в Україні та механізми залучення інвестицій відповідно до Закону України «Про державну підтримку інвестиційних проєктів із значними інвестиціями».

У ході дискусій учасники конференції окрему увагу приділили останнім законодавчим змінам та особливостям роботи індустріальних парків на місцях.