14.09.2021 — 11:14

#Велике_будівництво: завершено будівництво спортивного залу Цвітоського ліцею з улаштуванням протирадіаційного укриття

Сьогодні, в рамках Національної програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», відбулося урочисте відкриття спортивного залу Цвітоського ліцею Улашанівської сільської ради Шепетівського району.

Розділити з громадою цей радісний момент завітали голова облдержадміністрації Сергій Гамалій та його заступник Сергій Ткачук, заступник голови обласної ради Валентин Соколюк, представники Департаменту розвитку громад, будівництва та ЖКГ ОДА, керівництво району та громади, вчителі, учні, батьки.

Із найщирішими привітаннями до мешканців громади звернувся Сергій Гамалій. “Маємо сьогодні гарну подію – завершено будівництво спортивного залу Цвітоського ліцею з улаштуванням протирадіаційного укриття. На його будівництво освоєно 11,5 мільйонів гривень, з яких 8 млн 300 тис – це кошти  Державного фонду регіонального розвитку. Це говорить про те, що держава піклується про розвиток спорту в Україні, про безпеку громадян, відповідно виділяються кошти для будівництва необхідної інфраструктури,” – зазначив очільник області та висловив сподівання, що тут виростуть нові чемпіони, які будуть прославляти Хмельниччину та Україну на спортивних аренах світу.

Сергій Вячеславович подякував усім, хто працював над реалізацією проекту та побажав присутнім міцного здоров’я, сил, наполегливості, досягати високих результатів, успішно навчатись та працювати.

Зазначимо, що ліцей отримав сучасний спортивний зал розміром 24х20 м, висотою 7 м з вбудованим протирадіаційним укриттям висотою 2,4 м під частиною будівлі спортзалу розмірами 24х12 м. Тут створені усі умови для занять фізичною культурою та спортом. Загалом ліцей розрахований на 200 учнів.