14.09.2021 — 14:59

Відбулося засідання обласної комісії з розподілу коштів ДФРР

Сьогодні заступник голови ОДА Сергій Ткачук провів засідання обласної комісії з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, з питання перерозподілу коштів ДФРР. До участі в ньому долучилася також голова обласної ради Віолета Лабазюк.

На порядок денний засідання було винесено питання перерозподілу залишку коштів, який утворився внаслідок економії їх у ході реалізації проєкту “Хмельницький обласний онкологічний диспансер по вул.Пілотській, 1 в м.Хмельницькому — технічне переоснащення лікувальної кімнати для дистанційної променевої терапії радіологічного відділення”.

Залишок коштів складає 1 млн 387,9 тис грн. Як зазначив Сергій Ткачук, в області є ще один дуже важливий проєкт, який реалізовується в рамках програми Президента “Велике будівництво” – будівництво лікувально-діагностичного корпусу Хмельницької обласної дитячої лікарні, і саме на цей проєкт варто перерозподілити вільні кошти.

Цю пропозицію члени комісії підтримали одноголосно. Далі інформацію про прийняте рішення буде направлено до Мінрегіону з метою підготовки змін до відповідного розпорядження Кабміну.