24.09.2021 — 18:00

Сергій Гамалій: Завдяки прогресивній молоді наша область швидко досягне успіхів в усіх сферах

“Молодіжну раду у кожну громаду” – саме під таким гаслом відбувся перший форум молодіжних рад західного регіону .

Учасників форуму, а також  представників молодіжних рад при Волинській, Чернівецькій, Вінницькій, Закарпатській  та  Хмельницькій облдержадміністраціях привітали голова облдержадміністрації Сергій Гамалій та голова обласної ради Віолета Лабазюк.

Молодіжні ради при органах влади є однією із форм співпраці та впливу на владу, адже завдяки таким консультативно-дорадчим органам молодь має можливість висловлювати свою думку, вносити нові пропозиції та ідеї, а форум таких рад – це початок нової сторінки молодіжної політики як області, так і країни.

Вітаючи присутніх, Сергій Гамалій відмітив важливість функціонування таких рад, адже завдяки молоді започатковуються та реалізуються креативні, суспільно-важливі проєкти. “В свою чергу, це можливість для юних активістів вносити своє бачення, пропозиції щодо змін, потрібних в політиці та суспільстві, і саме завдяки таким небайдужим, активним і прогресивним поколінням наша країна швидко досягне успіхів в усіх сферах,”- наголосив очільник області.

У ході форуму представники молодіжних рад презентували себе, стратегічні завдання своєї діяльності, плани та бачення розвитку молодіжного руху.

На завершення заходу, керівники молодіжних рад підписали Меморандум про співпрацю у молодіжній сфері, консолідації зусиль сторін, спрямованих на реалізацію молодіжної політики, сприяння розвитку дружніх зв’язків, зокрема, шляхом організації зустрічей, а також спільну реалізацію суспільно важливих проєктів.