09.09.2016 — 13:54

У Деражнянському районі відбулися урочистості до Дня працівників газової та нафтопереробної промисловості

9 вересня в актовому залі Деражнянського УЕГГ ПАТ «Хмельницькгаз» відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди відзначення Дня працівників газової та нафтопереробної промисловості. В залі були присутні люди, які присвятили себе цій професії. Це майстри, диспетчери, інженери, бухгалтери, працівники служб транспортування природного газу, служб експлуатації устаткування.

Привітати працівників газової та нафтопереробної промисловості завітали голова районної державної адміністрації Олег Веселовський, голова районної ради Віталій Сідлецький, міський голова Андрій Ковпак та Благочинний Деражнянського району Георгій Чернятинський.

img_20160909_081025

Олег Веселовський нагородив кращих працівників газового господарства грамотами районної державної адміністрації.

Також Благочинний Деражнянського району Георгій Чернятинський нагородив начальника Деражнянського УЕГГ ПАТ «Хмельницькгаз» Володимира Лавицького Орденом Покрови Пресвятої Богородиці «За заслуги перед Хмельницькою єпархією УПЦ».

img_20160909_081445

Чимало слів подяки від керівників району та міста звучало на адресу керівника Деражнянського УЕГГ ПАТ «Хмельницькгаз» та колективу, було відзначено злагодженість у роботі, вміле керівництво, а також постійно проведений благоустрій території, що є лицем установи.

І на завершення усіх привітань працівники та аматори районного Будинку культури підготували святковий концерт та привітали керівника запашним українським короваєм.

v3-af1jxn2a