09.09.2016 — 16:53

Спортсмени Хмельниччини приймали вітання

Відповідно до Указу Президента України від 29 червня 1994 року № 340/94, щороку у другу суботу вересня в Україні відзначається День фізичної культури та спору.

День фізкультури і спорту сприймається в суспільстві як свято здоров’я, краси, молодості. Спорт, регулярні заняття фізкультурою – це здоровий спосіб життя, до якого долучаються тисячі, мільйони наших співвітчизників. І особливо приємно усвідомлювати, що наше молоде покоління все більше і більше захоплюється активними заняттями спорту.

З цієї нагоди, сьогодні, т.в.о заступника голови – керівника апарату адміністрації Олег Кузмінчук привітав спортсменів, тренерів, організаторів спорту і масового фізкультурно-спортивного руху Хмельниччини.

img_4761

Під час вітальної промови Олег Петрович зазначив, що Україна завжди славилася своїми спортсменами, не виняток і Хмельниччина, де активно розвивається спортивна галузь, є чималі досягнення як на українському так і на європейському рівні.

“Сьогодні наше з вами завдання залучати якнайбільше молоді та дітей до заняття спортом. Для цього потрібно відбудовувати спортивні споруди, інфраструктуру, аби Україна розвивалася як спортивна держава”, – додав посадовець.

Олег Петрович нагородив кращих спортсменів та тренерів цінними подарунками та грамотами.

Також відповідно до Указу Президента України присвоєне почесне звання “Заслужений працівник фізичної культури і спорту” голові президії Хмельницького обласного відділення Міжнародної асоціації ветеранів фізичної культури і спорту Віктору Барбалюку.

Відзнака присуджена “за вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію фізичної культури і спорту в Україні, досягнення високих спортивних результатів та багаторічну плідну професійну діяльність”.

 

img_4766