12.09.2016 — 09:45

В районах області відзначили День фізичної культури та спорту

9 вересня в приміщенні Ізяславського районного будинку творчості дітей та юнацтва «Веселка» громада району вшановувала спортсменів, тренерів, вболівальників, поціновувачів спорту, що прибули сюди з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

Групі кращих спортсменів, тренерів, викладачів фізичної культури району було вручено відзнаки районної державної адміністрації, районної ради, Ізяславської міської ради, відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, районної федерації футболу, Ізясласької дитячо-юнацької спортивної школи. Від райкому профспілки працівників освіти юним спортсменам, батьки яких є членами організації було вручено грошові премії.

2

1

3

За матеріалами Ізяславської РДА

9 вересня, напередодні свята, на міському стадіоні «Полонь» в м. Полонному відбулися заходи до Дня фізичної культури та спорту.

Кращим спортсменам Полонщини, працівникам галузі фізичної культури та спорту, тренерам та їхнім  вихованцям  з нагоди свята було вручено грамоти, подяки, грошові винагороди та цінні подарунки від районної адміністрацїї, районної та міської ради, депутата Хмельницької обласної ради Олександра Слободяна.

По завершенню урочистої частини розпочалися змагання з різних видів спорту. Отож, нехай щастить усім, хто присвятив своє життя спорту, популяризації та розвитку сфери фізичної культури. Бажаємо всім міцного здоров’я, вдалих стартів, досягнення нових життєвих і спортивних висот!

sdc15051

sdc15048

 

sdc15059

sdc15056

За матеріалами Полонської РДА