12.10.2021 — 09:16

Чемпіонат Світу 2021 з більярдного спорту “Вільна піраміда” серед юніорів – Хмельницька «бронза»

03-08 жовтня у м. Кишинів (республіка Молдова) проходив чемпіонат Світу з більярдного спорту серед юніорів «Вільна піраміда» під керівництвом Міжнародної конфедерації з більярдного спорту.

У змаганнях приймали участь 46 спортсменів з 8-ми країн.

Наш хмельничанин, 12-ти річний учасник цих змагань у складі національної збірної команди України з більярдного спорту, майстер спорту України Михайло Ларков став «бронзовим» призером чемпіонату Світу.

Ще в юному віці проста зацікавленість більярдом переросла у професійне заняття цим видом спорту. І вже у 10 років Михайло Ларков стає чемпіоном Хмельницької області з більярду серед чоловіків. Далі слідує череда призових місць та перемог у чемпіонатах України серед юнаків. У 2021 році Міша здобуває «золото» на двох чемпіонатах країни (командний залік та дисципліна «Динамічна піраміда») серед юніорів, у квітні поточного року стає чемпіоном України серед чоловіків з «Динамічної піраміди», а вже сьогодні перша нагорода на міжнародній арені, «бронза» чемпіонату Світу з більярдного спорту серед юніорів.

Вітаємо Михайла, його батьків та тренера з цією перемогою і звісно бажаємо не зупинятись на досягнутому та йти далі до нових звершень і перемог.

Загалом українська збірна виборола на чемпіонаті Світу одну «срібну» та дві «бронзові» нагороди.