21.10.2021 — 17:36

На Хмельницькому залізничному вокзалі запрацює центр вакцинації

У зв’язку зі зростанням числа бажаючих отримати щеплення проти COVID-19, завтра, 22 жовтня, у м. Хмельницький, з 10:00 в залі очікування Хмельницького залізничного вокзалу розпочинає роботу ще один центр вакцинації.

Це стало можливим завдяки спільній роботі Міністерства інфраструктури України, Міністерства охорони здоров’я України, АТ «Укрзалізниця», Хмельницької облдержадміністрації та підтримки народних депутатів від Хмельниччини з фракції “Слуга Народу”.

Зауважимо, що зараз в області працює 10 центрів масової вакцинації, 95 постійних пунктів щеплень та 64 мобільних бригади. За даними Центру громадського здоров’я МОЗ в області щеплено від  COVID-19 31,4% всього населення.

Вкотре наголошуємо: вакцинація – це єдиний дієвий спосіб захистити себе від важких ускладнень COVID-19. Як свідчать дані лікарів, понад 97% пацієнтів, що перебувають зараз у лікарнях з COVID-19, не вакциновані. Тому закликаємо відповідально поставитися до власного здоров’я та убезпечити своїх рідних та близьких завдяки вакцинації. Усі вакцини, які для цього застосовуються є безпечними та доступними. Область в повній мірі забезпечена ними, а зробити щеплення можна без проблем через свого сімейного лікаря чи завітавши до одного з центрів вакцинації. Контакти та адреси пунктів вакцинації та пунктів щеплень можна знайти за посиланням https://list.covid19.gov.ua/