21.10.2021 — 18:53

В обласній бібліотеці для дітей імені Т.Г.Шевченка відбувся регіональний літературний Фан-Fest

У незвіданий світ літературних таємниць потрапили читачі Хмельниччини. Регіональний Фан-Fest об’єднав книгоманів та сучасних авторів в обласній бібліотеці для дітей імені Т.Г.Шевченка. 5 письменників, 5 літературних локацій для спілкування – усе для зручності і комунікації для тих, хто залюблений у книги та читання. З приємним сюрпризом завітали до нас гості та партнери – колеги з сусідніх областей, директори Львівської та Тернопільської обласних бібліотек для дітей, Лугова Лариса Анатоліївна та Новіцька Надія Семенівна.

Для читачів Хмельниччини справжньою несподіванкою було знайомство з Львівською письменницею Любов’ю Відутою та Оксаною Ратушняк з Тернополя. Хмельниччину представляли творці художнього слова – Оксана Радушинська, Ольга Саліпа та Юрій Даценко.

Діти були просто в захваті від спілкування з такою кількістю авторів. Адже наші письменники надзвичайно цікаві, оскільки вони вміло поєднують в собі різні види діяльності. Почесні відзнаки, грамоти та подарунки отримали кращі читачі нашої області, які є активними учасниками Всеукраїнських та регіональних конкурсів.

Енергетичний заряд позитиву подарували глядачам під час фесту Олександра Чепурна з піснею “Мрій, мрій, мрій!” та вихованці школи театру “Те.Ді” під керівництвом Марини Семенюк.

Фестиваль завершився, і, спостерігаючи за емоціями читачів, можна впевнено сказати, що такі заходи надзвичайно потрібні і дітям, і авторам. Колектив бібліотеки висловлює щиру вдячність усім учасникам літературного фесту – читачам, письменникам, колегам, акторам та виконавцям.

За інформацією обласної бібліотеки
для дітей імені Т.Г.Шевченка