13.09.2016 — 17:28

В Олешині розпочався фестиваль «Відкриті уроки футболу для дітей»

Сьогодні, 13 вересня, справжнє футбольне свято розпочалось для юних прихильників спорту на стадіоні села Олешин – урочисто відкрили фестиваль національного проекту Федерації футболу України «Відкриті уроки футболу для дітей». Цей фестиваль триватиме ще протягом двох днів.

Загалом у фестивалі беруть участь школярі із 12 загальноосвітніх навчальних закладів таких сіл: Масівці, Копистин, Олешин, Пархомівці, Пирогівці, Малиничі, Іванківці, Водички, Давидківці, Шаровечка, Мацьківці та Шумівці. Аби підтримати учасників та побажати їм успіху, на захід завітали: начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Світлана Шеремета, методист з фізичного виховання відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Едуард Погоржельський, Олешинський сільський голова Віталій Осядлий та заступник голови обласної Федерації футболу Микола Кузнєцов.

img_1256

Під пильним керівництвом інструкторів – вчителів фізичної культури і дитячих тренерів, юні футболісти та футболістки займалися різноманітними цікавими і веселими футбольними іграми у 12 квадратах, на які було розділене поле. Також навчалися робити передачі, прийоми і ведення м’яча та наносити удари по воротах.

Хороший настрій всім дітям та їх наставникам забезпечила Федерація футболу України, яка надала спортивні футболки та інвентар для кожної із шкіл.Також напередодні заходу вчителям фізичної культури загальноосвітніх навчальних закладів було презентовано книги та диски «Уроки футболу в школі».

За матеріалами Хмельницької райдержадміністрації

img_1288 img_1291 img_1267 img_1271 img_1282