14.09.2016 — 12:27

Служба зайнятості сприяє підбору кваліфікованих кадрів

%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%86%d1%8f-2

Відбулася робоча зустріч директора Хмельницького обласного центру зайнятості Сергія Черешні з приватним підприємцем Світланою Страхоцінською ФОП Страхоцінська С.Б. та керівником приватного підприємства «ДЕМЕТРА-2010» Анатолієм Зеленицею.

Під час зустрічей обговорювалися питання щодо підготовки кадрів для підприємств, про вимоги роботодавців до працівників. Обговорювалися новини в законодавчій сфері, зокрема, що стосується учасників АТО.

Сергій Черешня  подякував співрозмовникам за активну позицію на ринку праці щодо створення нових робочих місць та  підбору кадрів за сприяння служби зайнятості.

%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b0%d1%85%d0%be%d1%86_%d0%bd%d1%81%d1%8c%d0%ba%d0%b0-2

До відома:

 ПП «ДЕМЕТРА-2010», яке знаходиться в с. Баришківці Камянець – Поділького району,  активно  співпрацює з Кам’янець – Подільським районним центром зайнятості у підборі кваліфікованих кадрів. За останні 4 роки на дане підприємство працевлаштовано 48 безробітних, в тому числі шляхом компенсації єдиного соціального внеску. Представники підприємства є активними учасниками інформаційних та тематичних заходів, що організовує центр зайнятості.

Основні напрямки діяльності підприємства: розведення великої рогатої худоби молочних порід, вирощування зернових (пшениця, кукурудза). Нововведенням в діяльності підприємства є вирощування низькорослих горіхів. На 2га  ростуть чотирирічні горіхи, на 2 га – дворічні, і ще на 2-х – однорічні, що є розсадником і готуються в майбутньому для продажі.

 

ФОП Страхоцінська С.Б. в 2016 році за співпрацю та з нагоди Дня підприємця нагороджена Подякою Хмельницького обласного центру зайнятості. Вона бере  активну участь у заходах служби зайнятості. Здійснює підбір працівників за сприяння Дунаєвецького районного центру зайнятості. Так, лише протягом 2015–2016 років підприємець отримала компенсацію в розмірі єдиного соціального внеску за працевлаштованих на нові робочі місця 6-ти безробітних, які працюють на роботах кухаря, офіціанта та кухонного робітника.

 

Інформацію підготував відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи ОЦЗ