03.11.2021 — 21:10

Андрій Єрмак у четвер презентує новий інформаційний бюлетень Офісу Президента 

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак у четвер, 4 листопада, проведе онлайн-презентацію нового інформаційного бюлетеня OPEN Digest.

У заході також візьмуть участь заступник керівника Офісу Глави держави Андрій Сибіга та міністр закордонних справ Дмитро Кулеба. Початок презентації о 16:00.

Під час заходу буде представлено нову щотижневу інформаційну розсилку від Офісу Президента України – OPEN Digest. Її створено з метою інформування громадян України, українських громад за кордоном, а також наших іноземних партнерів і друзів про виконану роботу, насамперед про перебіг реформ.

«Прозорість і ясність – пріоритети для команди Президента Володимира Зеленського. У роботі, в комунікаціях із суспільством, у стосунках з іноземними партнерами. І, очевидно, ми маємо роз’яснювати, що, чому і як робимо», – зауважив Андрій Єрмак.

Бюлетень OPEN Digest містить чітко структуровані та доступно викладені матеріали українською й англійською мовами.

Він буде цікавий насамперед тим, кому важлива якісна й перевірена інформація: журналістам міжнародних видань, дипломатам, працівникам міжнародних аналітичних структур. OPEN Digest – це інформація про діяльність Глави Української держави та його Офісу з перших рук.

«Ми говоримо про головне, тому повідомляємо про ключові події, принципові рішення, перебіг реформ», – додав керівник Офісу Президента.

Презентація транслюватиметься онлайн на офіційній фейсбук-сторінці Офісу Глави держави. Також долучитися до заходу можна буде за цим посиланням (ідентифікатор Zoom-конференції: 978 2180 1019, код доступу: 904721).