14.09.2016 — 15:29

На Кам’янеччині продовжуються ремонтні роботи у навчальних закладах району

Першочергове завдання школи – це надання якісних та доступних освітніх послуг. Забезпечення досвідченими кадрами, зміцнення матеріально-технічної бази, створення належних умов для навчання та перебування дітей у школі – ось ті питання, якими відділ освіти та районна влада Кам’янець-Подільського району опікуються щодня.

Незважаючи на складну економічну ситуацію у навчальних закладах району значно поліпшили матеріально-технічний стан. Особлива увага приділялась виконанню капітальних та поточних ремонтів приміщень закладів. По-сучасному виглядають класні кімнати, рекреації, харчоблоки, спортивні зали, вбиральні та інші приміщення шкіл.

Проте районна влада вирішила не зупинятися на цьому. Наразі у декількох навчальних закладах Кам’янеччини все ж проходять ремонтні роботи.

Так, 14 вересня голова районної державної адміністрації Василь Сукач разом з т.в.о. першого заступника голови, керівником апарату райдержадміністрації Маріанною Великохатько та начальником відділу освіти Оленою Пронозюк відвідали ряд освітніх закладів, зокрема Гавриловецьку ЗОШ І-ІІ ст., Чабанівську ЗОШ І-ІІІ ст. та Заліську-1 ЗОШ І-ІІІ ст.

dscn1249

У ході виїзду було оглянуто стан ремонтних робіт. Зокрема, в Гавриловецькій ЗОШ І-ІІ ст. (станом на 01.09.16 – 40 учнів) добудовують приміщення для дітей дошкільного віку, оскільки вирішено реорганізувати садочок та школу у Гавриловецький НВК ім. Віталія Васільцова – «Героя Небесної Сотні».

На завершальному етапі виконання будівельних робіт по об’єкту «Добудова їдальні та внутрішнього туалету в Чабанівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, с. Чабанівка Кам’янець-Подільського району Хмельницької області». Підходить до фінішної прямої перекриття даху спортивної зали в навчальному закладі с. Залісся – 1.

dscn1267

 

 dscn1253