15.09.2016 — 09:17

Газету «Зоря Надгориння» привітали із ювілеєм

15 вересня жителі району отримали незвичайний номер Ізяславської районної газети «Зоря Надгориння» це її 11111 номер. Так співпало, що цього ж року, газета святкує й інший, не менш приємний та поважний ювілей – 95-річчя з дня її заснування. За цими цифрами – люди і їхні долі, звитяжний труд, здобутки. Такому віку по-доброму позаздрить не одне друковане видання на теренах нашої області.

Вийшовши вперше, як газета «Голос труда», в 1922–24 роках видання носило назву «На страже», 1931–41 – «За соціалістичне село», 1941–62 – «Соціалістичне село», 1962–90 – «Колгоспне життя», від 1990 року і до сьогодення – «Зоря Надгориння».

%d0%b7%d0%be%d1%80%d1%8f-11111

 Багато змін відбулося за роки існування газети. Змінювалися обсяги, поліграфічне наповнення, тематика публікацій. Але незмінне одне: газета завжди була і залишається близькою читачеві, їй довіряють, її читають, вона розповідає про головні події, про людей, які прославляють наш район і область, про важливі віхи історичного шляху. Газета вчить любові і розумінню, щирості і відданості. Вона створює літопис Ізяславщини і є відмінною школою майстерності для декількох поколінь творчих працівників.

Працівники газети – це справжні професіонали, знавці своєї справи, які завжди тримають руку на пульсі життя регіону, достовірно, вчасно та об’єктивно висвітлюють події району. Тож ваш внесок у розвиток інформаційного простору Ізяславщини, важко переоцінити.

Працівників газети «Зоря Надгориння» із 11111 випуском районної газети та 95-річчям від часу заснування привітав голова районної державної адміністрації Ізяславщини Борис Яцков. Він побажав усім міцного здоров’я, великого щастя, творчої наснаги, щедрих врожаїв на журналістській ниві, достатку і завжди гарного настрою.

“Нехай “Зоря Надгориння” завжди залишається надійним другом і порадником читачів Ізяславського району та має якомога більше своїх шанувальників” – наголосив Борис Олександрович.

За матеріалами Ізяславської РДА