22.11.2021 — 10:56

До уваги підприємців! Регіональний фонд підтримки підприємництва по Хмельницькій області надає фінансово-кредитну підтримку (далі – ФКП) на забезпечення розвитку підприємництва за рахунок коштів обласного бюджету на умовах повернення, забезпеченості та співфінансування

Регіональний фонд підтримки підприємництва по Хмельницькій області надає фінансово-кредитну підтримку (далі – ФКП) на забезпечення розвитку підприємництва за рахунок коштів обласного бюджету на умовах повернення, забезпеченості та співфінансування.

ФКП надається відповідно до пріоритетних напрямків господарської діяльності, передбачених Порядком використання коштів обласного бюджету, що виділяються на надання фінансово-кредитної підтримки суб’єктам підприємництва, затвердженого Рішенням обласної ради №30-17/2017 від 22.12.2017 року.

Переваги Фонду:
– пільгова відсоткова ставка за користування ФКП (від 0,5 до 1,5 відсотків облікової ставки НБУ);
– можливість відстрочки сплати тіла кредиту до 6 місяців;
– надання інформаційно-консультаційних послуг з юридичних, фінансових та економічних питань;
– комплексний супровід бізнес-проєктів;
– можливість налагодження бізнес-контактів та обміну досвідом з іншими вітчизняними підприємцями;
– систематичне проведення семінарів, тренінгів, круглих столів з метою інформування щодо змін в законодавстві, участі в державних та цільових програмах та інших актуальних питань.

Для отримання фінансово-кредитної підтримки суб’єктам підприємництва необхідно подати пакет документів, що включає наступне:
– заява про отримання ФКП;
– фінансова звітність;
– завірені копії правоустановчих документів;
– завірені копії паспорта та ІПН;
– інформація про банківські рахунки та рух коштів по них;
– довідки про відсутність заборгованості по податках та зборах, виплаті з/п, про стан заборгованості по існуючих кредитах (за наявності);
– документи, що підтверджують право власності на заставне майно;
– бізнес-план з додатками;
– додаткові документи: будь-які інші документи, які можуть сприяти прийняттю рішення про надання фінансово-кредитної підтримки.

Контактна інформація:
(0382) 79-57-81, 0973371635, 0961727386
Адреса: 29000, м. Хмельницький, вул. Грушевського, 87, офіс 401
Ел.адреса: [email protected]
Сторінка Facebook: www.facebook.com/rfpp.khm