16.09.2016 — 11:54

Діти Хмельниччини за мир та злагоду в Україні

Мир – це найбажаніший та найкращий подарунок для усіх людей на землі. Лише втративши мир ми починаємо його цінувати. Чому ненька Україна втрачає цвіт своєї нації – сильних, молодих, здорових синів?

З такими словами вихованці дитячого продюсерського центру “Спалах” та НВК № 4 звернулися з листом – зверненням до Президента Російської Федерації Володимира Путіна, аби сказати, що діти прагнуть миру та припинення військового конфлікту на Сході нашої держави.

img_4796

Під час акції дітки заповнили карту України з побажаннями та готовністю допомогти і підтримати наших військових. Зокрема, відмінно навчатися, примножувати наукові, культурні здобутки нашої країни, аби морально допомогти нашим захисникам на Сході України та бути справжніми патріотами своєї Батьківщини.

img_4792

Діти Хмельниччини є першими ініціаторами такого листа – звернення. Заповнивши своїми побажаннями карту України, вони передадуть естафету до Долинської районної ради лідерів Івано-Франківської області, а згодом планується, що діти усіх регіонів напишуть подібні листи з метою відновлення миру та злагоди в Україні.

img_4794

img_4795