16.09.2016 — 15:15

«Знання. Професіоналізм. Успіх!»

«Знання. Професіоналізм. Успіх!» – саме таким гаслом керується у своїй роботі Хмельницький центр підвищення кваліфікації працівників органів державних влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Сьогодні тут відбувся випуск групи слухачів курсів підвищення кваліфікації  за професійною програмою державних службовців, які перший рік працюють на державній службі. Директор Центру Микола Баюк спільно з начальником відділу кадрової роботи апарату облдержадміністрації Юрієм Мамчуром вручили  слухачам свідоцтва про успішне проходження курсів.

dscn1973  Ось уже майже 25 років Хмельницький центр, який був утворений одним із перших в Україні, здійснює  перепідготовку та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, а також проводить тематичні семінари з різних питань, наприклад, «Правові та практичні аспекти державних закупівель в Україні», «Децентралізація державної влади та реформування місцевого самоврядування», «Електронне врядування на службу громаді», «Запобігання та протидія корупції в Україні».

dscn1748До проведення занять традиційно залучаються не лише викладачі Центру перепідготовки і підвищення кваліфікації та Хмельницького університету управління та права, а й керівники та спеціалісти структурних підрозділів облдержадміністрації, представники Офісу реформ, СБУ, прокуратури, Національної поліції, Міжрегіонального управління Нацдержслужби, обласного військового комісаріату, волонтерських організацій та інші.

dscn1963

На протязі двох тижнів державні службовці мали можливість прослухати різноманітні лекції з різних напрямків, що стосуються безпосередньої організації роботи органів державної влади, законодавчих та підзаконних актів, якими має керуватися державний службовець у роботі, напрямків державної політики у соціальній сфері та сфері протидії торгівлі людьми, особливостей реформи місцевого самоврядування, взаємодії з правоохоронними органами, громадськими організаціями, перспектив інноваційно-інвестиційного процесу у нашому регіоні та впровадження енергозберігаючих технологій та багато інших.

Поряд з лекціями відбувалися тренінги та семінари. Зокрема, проводилися заняття на тему електронного врядування та е-декларування, використання Інтернет-технологій у роботі державного службовця, практичних аспектів організації та ведення діловодства, контролю виконання розпорядчих документів, роботи зі зверненнями громадян та запитами на доступ до публічної інформації, актуальних питань організаційної роботи в органах виконавчої влади, тощо.

Усі слухачі курсів підвищення кваліфікації успішно пройшли підсумкове тестування і показали високі результати.

dscn1981