16.09.2016 — 11:53

Олександр Корнійчук здійснив виїзний прийом громадян в Ярмолинецькому районі

img_6723

Проблеми кожного – від пенсіонера до лікаря, комбайнера чи учасника АТО – керівництво Хмельницької обласної державної адміністрації готове вислухати й надати конкретну допомогу. Крім особистих прийомів у приміщенні обласної державної адміністрації, очільник області Олександр Корнійчук виїжджає в райони і зустрічається з людьми на місцях.

Так 14 вересня голова адміністрації здійснив виїзний прийом громадян в Ярмолинецькому районі.

На прийом громадян до голови облдержадміністрації завітали жителі Ярмолинеччини з питаннями, які не змогли вирішити без втручання вищого керівництва.

Під час прийому жителями району озвучувалися такі питання, зокрема: щодо своєчасної виплати заробітної плати та погашення заборгованості; питання водопостачання, освітлення, благоустрою доріг; виділення додаткових коштів на заміну вікон в Ярмолинецькому НВК; виділення земельних ділянок учасникам АТО; взаємовідносини із переселенцями та інші.

Олександром Олександровичем на поставлені громадянами питання були надані детальні роз’яснення та дані доручення керівникам районних служб та організацій. Розмова з людьми видалася конструктивна та змістовна.

Після прийому громадян у приміщенні райдержадміністрації, на звернення жителі села Жиленці також був здійснений виїзд разом з районним керівником поліції на колишню ракетну частину (точку) в лісовому масиві. Свого часу її розкопали аби порізати на металолом. Тепер, жителі села звертаються аби цю ракетну шахту закрити та засипати.

img_6733

img_6747