16.09.2016 — 10:07

Очільник області поспілкувався з мешканцями Віньковеччини

img_6682

14 вересня голова облдержадміністрації Олександр Корнійчук у приміщенні Віньковецької райдержадміністрації провів виїзний прийом громадян, щоб на місці ознайомитися з проблемами жителів Віньковеччини та посприяти у їх якнайшвидшому вирішенні.

В ході прийому жителі громади виявили велику активність та небайдужість до проблем як особистих, так і загально-громадських.

Зокрема, було обговорено питання щодо діяльності Віньковецького КП «Лісове господарство» та відновлення роботи Осламівського будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів.

Також, обговорено ряд питань щодо надання матеріальної допомоги на лікування, ремонту доріг та впорядкування придорожніх територій. Особливу увагу було приділено питанню децентралізації державної влади в Україні та перспектив реформування місцевого самоврядування.

Всі запитувачі отримали усні відповіді і роз’яснення подальших спільних дій. Ті питання, які потребують додаткового вивчення, взяті головою облдержадміністрації на особистий контроль.

За результатами виїзду дані доручення головам Віньковецької райдержадміністрації, керівникам її структурних підрозділів оперативно і повною мірою сприяти у вирішенні порушених питань відповідно до норм чинного законодавства.

Крім того, в рамках перебування у районі, голова адміністрації ознайомився із роботою ЦРЛ та амбулаторію загальної практики сімейної медицини, що у селі Дашківці.

img_6704

img_6697

 

img_6713