19.09.2016 — 12:44

Хмельницькі спортсмени стали переможцями XV літніх Паралімпійських ігор

В ніч з 18 на 19 вересня у Ріо-де-Жанейро відбулось урочисте закриття XV літніх Паралімпійських ігор. На цих Змаганнях Хмельниччину представляли два спортсмени Хмельницького регіонального центру «Інваспорт» – Антонюк Володимир та Трушев Віталій.

Обидва гравці національної збірної команди України з футболу серед спортсменів з наслідками ДЦП. Наша команда успішно пройшла всі ігри і вийшла у фінал, де 16 вересня зустрілася з командою Ірану і в запеклій боротьбі отримала перемогу з рахунком 2-1. На 25 хвилині гол забив Антонюк Володимир – капітан команди – хмельничанин, у другому таймі іранці зрівняли рахунок. Арбітр назначив два тайми по 10 хвилин і у додатковому таймі наші спортсмени забили гол. І з цим рахунком вдалося протриматися до кінця гри.

Ще одна представниця Хмельниччини Гуранська Тетяна (виступає за Дніпровський регіональний центр «Інваспорт») приймала участь у Паралімпійських іграх в складі національної збірної команди України з волейболу сидячого( ураження опорно-рухового апарату). Команда посіла високе 4 місце.

За матеріалами управління молоді та спорту облдержадміністрації