19.09.2016 — 15:34

За любов до своєї Вітчизни!

Сьогодні голова Деражнянської райдержадміністрації Олег Веселовський виконав приємну місію вручивши нагороду Президента України одному із бійців Деражнянщини.

Указом Президента за значні особисті заслуги у становленні незалежної України, утвердженні її суверенітету та зміцненні міжнародного авторитету, вагомий внесок у громадсько-політичну діяльність, сумлінне та бездоганне служіння Українському народу нагородили орденом «За заслуги» ІІІ ступеня демобілізованого учасника антитерористичної операції, жителя села Мазники – Галушка Леоніда Петровича.

still0919_00000

Приємна подія зібрала волонтерів, керівників міста та району і просто друзів.

«Нашим землякам-військовослужбовцям притаманні великий патріотизм і вміння свято берегти традиції військового братерства. Тож висловлюю  щиру вдячність Леоніду за  нелегку і благородну службу. Кожен, хто хоча б день провів у тому пеклі заслуговує на відзнаку. Слава Україні, Слава її Героям!”,- зазначив у своєму вітальному слові Олег Ігорович.

Леонід Галушко проходив службу по мобілізації в роті вогневої підтримки 90-го окремого десантно-штормового батальйону. Наразі перебуває у військовому запасі.

still0919_00001

Днями волонтери Деражнянщини повернулись із зони бойових дій не з пустими руками, а з Подякою від керівництва 90-го батальйону 81 аеромобільної бригади за вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського та благодійницького руху, багатогранну і благородну діяльність, спрямовану на моральну та матеріальну підтримку бійців АТО та Збройних Сил України, активну життєву і громадську позицію.   Тому саме сьогодні член фонду «Патріоти України» Мар’яна Сенчук презентувала та передала у фонд нагороду  і  подякувала усім хто допомагає нашим землякам на Сході.

still0919_00005