19.09.2016 — 17:54

За допомогою до влади

З метою забезпечення постійного зв’язку між державою та громадянином та поліпшення умов реалізації конституційного права громадян на особисте звернення керівники облдержадміністрації постійно проводять особисті прийоми, на які мешканці області приходять за вирішенням своїх проблем.

dsc_1994Сьогодні особистий прийом громадян провів т.в.о. заступника голови-керівника апарату  облдержадміністрації Олег Кузмінчук.

На прийом звернулися 29 мешканців Хмельниччини. Переважна більшість звернень стосувалась виділення матеріальної допомоги на лікування.dsc_1988Також багато питань, що порушувались громадянами, стосувалися вирішення земельних питань, зокрема, врегулювання межових спорів, виділення земельних ділянок для ведення особистого підсобного господарства, встановлення права власності на земельну ділянку, тощо.

dsc_1991

Двоє жителів області звернулись із скаргою на неналежну роботу органів місцевої влади.

Мешканець обласного центру, учасник антитерористичної операції, що під час виконання військового обов’язку отримав поранення, внаслідок якого настала інвалідність, просив допомогти з наданням йому житла. Згідно з законодавством, він перебуває на квартирному обліку для придбання житла за кошти держави. Однак на разі вирішення цього питання потребує часу, а чоловік перебуває у скрутному матеріальному становищі, змушений жити у родичів, а також сплачувати за навчання у вузі.

dsc_1989Також ще один хмельничанин звернувся до Олега Петровича зі скаргою на недотримання санітарно-захисної зони при будівництві стаціонарної установки з виробництва асфальту та постійні викиди пилу та бруду від цього підприємства.

Олег Кузмінчук уважно вислухав кожного заявника, надав відповіді та аргументовані роз’яснення з окремих питань щодо шляхів їх вирішення, а також доручив відповідним службам, до компетенції яких належить розгляд піднятих проблем, вжити заходів щодо вирішення.

Всі питання, що порушувалися на прийомі, будуть перебувати на контролі в облдержадміністрації. Заявникам буде надана відповідь у термін, встановлений законодавством.