10.12.2021 — 16:05

На Хмельниччині ще дві амбулаторії отримали новенькі авто

Сьогодні Михнівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини КНП “Ізяславський центр первинної медико-санітарної допомоги” Ізяславської громади та амбулаторія загальної практики сімейної медицини у с. Юрівка Білогірської селищної територіальної громади отримали нові автомобілі Renault DUSTER. Це новенькі автівки, які дозволять медикам надавати медичну допомогу тим мешканцям, які не можуть самостійно відвідати амбулаторію. Ключі від авто лікарям вручив заступник голови ОДА Сергій Ткачук.

“Ми прагнемо, щоб кожен житель навіть найвіддаленішого села був впевнений, що за потреби отримає належну медичну допомогу. Сподіваюся, що цей автомобіль дасть змогу покращити якість надання медичних послуг у сільській місцевості та зробити медичну допомогу більш доступною”, – сказав посадовець.

Зазначимо, що у 2021 році отримано три автомобілі Renault DUSTER, на загальну суму 1,41 млн. Вартість однієї автівки 470 тис грн. Його характеристики повністю відповідають вимогам Міністерства охорони здоров’я України щодо транспортних засобів для сільської медицини.