20.09.2016 — 12:53

Відбулося засідання робочої групи з питань гуманітарної допомоги

Сьогодні під головуванням т.в.о.заступника голови облдержадміністрації Валерія Олійника відбулося засідання робочої групи з питань гуманітарної допомоги при облдержадміністрації.

На порядок денний були винесені два питання: про внесення змін до регламенту роботи робочої групи з питань гуманітарної допомоги при облдержадміністрації та про розгляд питання щодо визнання гуманітарною допомогою автомобілів, які надійшли на адресу Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, відповідно до пред’явлених документів.

dsc_2000Комісія прийняла рішення внести до регламенту запропоновані зміни, що стосувалися періодичності проведення засідань. Таким чином, відтепер з метою прискорення розгляду питання щодо визнання автомобілів, призначених для осіб з інвалідністю, гуманітарною допомогою та запобігання додатковим витратам на перебування транспортних засобів на стоянках передбачено за потреби  можливість скликання засідань у перший та третій тиждень кожного місяця.

dsc_2002

Далі члени комісії розглянули питання  про визнання відповідно до Закону України “Про гуманітарну допомогу” та постанови Кабінету Міністрів України від 19.07.2006 №999 “Про Порядок забезпечення інвалідів автомобілями” гуманітарною допомогою двох автомобілів, що надійшли до Департаменту соціального забезпечення облдержадміністрації для за забезпечення інваліда армії ІІІ групи  та інваліда загального захворювання І групи.

Розглянувши представлені пакети документів, комісія задовольнила клопотання про визнання згаданих автомобілів гуманітарною допомогою та доручила розробити проект відповідного рішення голови облдержадміністрації.