14.12.2021 — 15:31

Триває обговорення проєкту пам’ятника захисникам України

Сьогодні в ОДА відбулося засідання робочої групи з розгляду пропозицій учасників обласного відкритого архітектурного конкурсу на кращий ескізний проект облаштування пам’ятного місця на честь вшанування подвигу учасників Революції Гідності, Антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил в російсько-українській війні за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, який буде облаштований на майдані Незалежності у м. Хмельницький.

До спільного обговорення долучилися заступник голови ОДА Сергій Ткачук, заступник голови обласної ради Валентин Соколюк, члени робочої групи, учасники АТО/ООС та інші запрошені.

Переможці конкурсу – авторський колектив за участі студентів відділення архітектури та дизайну Кам’янець-Подільського  коледжу  будівництва, архітектури і дизайну представили до уваги присутніх запропоновані ескізи пам’ятника та варіанти облаштування прилеглої території. В свою чергу, учасники зібрання внесли ряд пропозицій та зауважень, які будуть враховані у подальшому процесі затвердження остаточного вигляду композиції.