20.09.2016 — 13:58

Святковим парадом та запальним концертом новоушичани відзначили День селища

Традиційно День селища зібрав на центральному стадіоні новоушичан та гостей міста. Тут могли відпочити як діти, так і дорослі. Працювали безкоштовні атракціони, проводились дитячі спортивні змагання, було розгорнуте сувенірне містечко, виставка майстрів народної творчості, проводились майстер-класи.

Урочиста частина розпочалась святковим парадом, який відкрили учасники антитерористичної операції на сході України. У святковій формі вони пронесли Державний Прапор України та прапор Новоушицького району.

dsc03499

Напередодні відзначення чергової річниці селища підприємства, установи та організації взяли активну участь у виготовленні герба селища. З виготовленими символами селища пройшли студенти та викладачі Новоушицького коледжу ПДАТУ, загальноосвітнього НВК «ЗОШ №1, гімназія», новоушицької ЗОШ №2, спеціалізованої школи-інтернату, будинку дитячої творчості.

Парадом вишиванок пройшли колективи Новоушицької селищної ради, працівники відділу освіти, педагогічні колективи шкіл та коледжу, будинку дитячої творчості, ДНЗ «Дзвіночок», ЦРЛ, центру ПМСД, відділу культури та працівників музею, дитячої музичної школи, централізованої бібліотечної системи, будинку культури і мистецтв.

dsc03500

Урочисто виїхала на бігову доріжку молода студентська сім’я, яка рік тому зіграла весілля, за ними – золоті ювіляри, які вже 50 років живуть у сімейній парі. З ситцевим та золотим весіллям молодят привітав селищний голова О.Московчук.

dsc03508

Юні спортсмени – гордість селища, учасники святкового марафонського пробігу на чолі з головою районного осередку національного Олімпійського комітету, призером п’яти чемпіонатів України з легкої атлетики серед ветеранів спорту в бігу на 100 м. та 200 м. А.Пасічником також взяли участь у параді. Завершили парад велосипедисти на мотоциклісти району.

По завершенні параду з вітальними словами та побажаннями до присутніх звернувся голова Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади О.Московчук.

dsc03491

Свято продовжилось запальним концертом аматорів художнього мистецтва. По-справжньому «завели» стадіон півфіналістка конкурсу «Голос. Діти» П.Рижак та виступ «DZIDZIO» (пародія).

Також незабутні емоції подарував Вінницький театр вогню «Fiery Dream», який виступив з чудовим вогняним шоу.

За матеріалами Новоушицької РДА