21.09.2016 — 12:31

Хмельницький обласний центр зайнятості зміцнює партнерство з підприємствами області

Під час робочої поїздки до м. Славути директор ОЦЗ Сергій Черешня відвідав ТОВ «Аква-Родос», що займається виробництвом меблів для ванних кімнат, та зустрівся з керівництвом підприємства.

dsc_0012

В ході зустрічі директор підприємства зазначив, що ТОВ «Аква-Родос» є провідним виробником в галузі меблевої індустрії в Україні. Використання високотехнологічного та інноваційного обладнання європейських виробників, кваліфікованої праці співробітників та налагодженої системи контролю якості (ISO 9001), забезпечує виробництво якісної продукції.

На підприємстві працює 362 особи. ТОВ «Аква-Родос» тісно співпрацює з Славутським міськрайонним центром зайнятості у підборі кваліфікованих кадрів. Протягом 2 років на підприємство працевлаштовано 22 безробітних за вакансіями: шліфувальник виробів з деревини, опоряджувальники виробів з деревини, верстатники деревообробних верстатів.

%d0%b03

Сергій Черешня зазначив, що служба зайнятості завжди готова сприяти збереженню та розвитку трудового потенціалу на виробництві шляхом компенсації єдиного соціального внеску; професійного навчання безробітних з наступним працевлаштуванням на підприємстві, а також організацією тимчасових робіт.

За матеріалами Хмельницького обласного центру зайнятості