26.01.2016 — 10:49

Увага,конкурс!

“Хмельницька обласна державна адміністрація оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника юридичного відділу апарату обласної державної адміністрації.

До участі в конкурсі запрошуються особи з повною вищою юридичною освітою за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на посадах державної служби чи посадах в органах місцевого самоврядування  або за фахом на керівних посадах в інших сферах не менше 5 років. Обов’язкова комунікабельність, відповідальність, принциповість, стресостійкість, вільне володіння державною мовою, навички роботи на комп’ютері.

До конкурсної комісії необхідно подати заяву про участь у конкурсі, особову картку з додатками (форма  П-2ДС), декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2015 рік, копії документів про освіту (підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня), копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних) та копію документа, який засвідчує особу, дві фотокартки (4 × 6 см).

Конкурсною комісією проводиться іспит. Для ознайомлення з переліком питань іспиту та додаткової інформації щодо функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці звертатись до відділу кадрової роботи апарату обласної державної адміністрації.

Термін подання документів – тридцять календарних днів з дня опублікування.

Адреса: 29005, м.Хмельницький, майдан Незалежності, Будинок рад, к.211-212. Телефон для довідок: 76-57-92, 65-72-26.”