17.03.2022 — 15:05

Лінія підтримки підприємців Helpline від РБО

Шановні підприємці, колеги та партнери!

Прагнучи підтримати економіку України та забезпечити підприємців необхідною юридичною допомогою у період війни, РБО запускає лінію підтримки українських підприємців –  #РБО_HELPLINE.

Ми змінюємо наш формат роботи так, щоб у максимально простий та доступний спосіб допомогти бізнесу, зокрема, вашим членам, адресувати виклики воєнного часу. Наша команда юристів готова консультувати підприємців, зокрема ваших учасників, з проблемних питань в умовах війни. Як і раніше, ми працюємо безкоштовно та конфіденційно.

Щоб отримати консультацію, компанії-учасники мають  заповнити гугл-форму: в якій можна коротко описати проблему та залишити контактні дані. Бажано вказати мобільний телефон, на якому встановлені месенджери. Протягом 48 годин інспектор РБО вийде із заявником на зв’язок.

Вдячні вам за поширення інформації про запуск лінії підтримки серед ваших колег.

Команда РБО продовжує працювати в Україні. Зокрема, за підтримки польського Бюро речника прав МСП ми відкрили тимчасове представництво у Кракові для більш ефективного вирішення проблем із транскордонного співробітництва між Україною та країнами ЄС.

Працюємо задля українського бізнесу та перемоги!

Заповнити форму