28.09.2016 — 10:51

Освітян Хмельницького району привітали з професійним святом

Щороку першої неділі жовтня наша країна відзначає День працівників освіти – справді всенародне, одне з найулюбленіших свят. Саме вчитель, педагог, вихователь формує особистість, дає необхідні знання, що створюють основу творчої людської діяльності в усіх сферах – економіці, політиці, мистецтві. А отже, у руках учителя наше майбутнє.

img_1448 27 вересня в Хмельницькому районному будинку культури відбулися урочисті заходи, присвячені Дню працівників освіти. Освітян Прибужжя прийшли привітати т.в.о. заступника голови облдержадміністрації Валерій Олійник, перший заступник голови райдержадміністрації Андрій Зелінський, заступник голови райдержадміністрації Сергій Янчук, заступник голови районної ради Максим Ізбінський, начальник відділу освіти райдержадміністрації Світлана Шеремета та інші гості.

Урочистості розпочались з виконання Державного гімну України та хвилини мовчання в пам’ять про всіх борців за рідну землю, за український народ, за незалежність.

img_1488У своєму вітанні з нагоди професійного свята Валерій Олійник  відзначив вагому роль вчителя у вихованні підростаючого покоління, подякував педагогам району за високе служіння обраній справі, відданість професії, мудрість і терпіння, за натхненну працю на благо рідного краю і всієї України. Валерій Цезарович побажав учителям міцного здоров’я, щастя, добра, фінансового достатку і процвітання, а також від імені голови облдержадміністрації відзначив почесними грамотами кращих з кращих працівників освітньої ниви.

img_1501

Звернувся до працівників освіти й перший заступник голови райдержадміністрації Андрій Зелінський. Посадовець висловив вдячність вчителям, вихователям за самовіддану і невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання. До поздоровлень долучилися й інші присутні гості.

Окрасою свята стали вокальні та хореографічні композиції від юних талановитих артистів, що представляли різні навчальні заклади.

За матеріалами Хмельницької райдержадміністрації